The Temporary Pretense - Choosy Mothers Choose Arractflany.

Så snyggt att ha i hemmet

Det är vissa saker som jag tycker är så snygga och en sådan sak är marmor, det är så snyggt och något som jag verkligen skulle vilja ha hemma. Det finns så många fina varianter av marmor och i olika färger. Det är så fantastiskt att det är ett naturmaterial och det är något som man önskar fanns mer av och att det var lite billigare så att man kunde ha mer av det.

Snyggt att inreda med marmor

Ja jag tycker att det är sjukt snyggt att inreda med marmor i köket och i badrummet, det ger en lyxig känsla och det är så klassiskt och så enkelt att hålla rent. Ja jag tycker verkligen att det är värt vad det kostar. Sen är det snyggt med marmor skivor som ostbricka och så vidare. Man behöver inte inreda hela hemmet med det men att ha detaljer med marmor gör mycket och är väldigt snyggt tycker jag. Man kan hitt marmorskivor i stockholm om man är ute efter det. Det är så snyggt med rosa marmor tycker jag och även den som är lite grönare. Ja alla är ju snygga egentligen och det är ju så härligt att det går att använda sig av flera och att kunna mixa och blanda så att det blir lite så som man vill ha det.
Jag skulle i alla fall vilja inreda lite mer med marmor och det är något som jag kommer att spara lite till så att man kan köpa det hem.
Skulle vilja ha det i köket att ha det som diskbänk det är så snyggt tycker jag och kan verkligen lyfta ett helt kök och göra det så mycket snyggare än vad det är.
Så det är ett tips till alla som håller på att renovera och göra om hemma, skaffa lite mer marmor.